Groep 8

Leuk dat je op onze website kijkt, en nog leuker dat je misschien bij ons op school komt! Dit stuk van de website is speciaal voor jou. Je kunt filmpjes bekijken over onze school en over de stap van groep 8 naar de brugklas, er is een agenda met open dagen en andere activiteiten voor jou waar je kennis kunt maken met het Stedelijk College en we vertellen je iets over hoe de lessen er bij ons uit zien.

Je krijgt bij ons namelijk les met de iPad. Je hoeft dus niet te slepen met boeken en de iPad leen je van de school, het kost je ouders niets extra’s. Schoolboeken download je via het leerlingensysteem Schooltas, dat je elke dag zult gaan gebruiken als je eenmaal bij ons op school zit. Je houdt je agenda bij op de iPad en maakt er aantekeningen en huiswerk op. Wij vinden dat superhandig, en onze leerlingen ook! Wat je wel moet onthouden: altijd je iPad opgeladen mee naar school nemen.

Wil je onze opleidingen op een rijtje zien? Kijk dan bij ‘de School’ en kies de opleiding waar je meer over wilt weten.

We zien je graag terug op een van onze open dagen! Kijk gerust even rond op onze website en als je vragen hebt, bijvoorbeeld over een opleiding of wat nu precies een proefwerk is, dan kunnen jij of je ouders altijd even bellen met (079) 331 03 00 of een mailtje sturen naar [email protected].