1e dag met de Slowaken

De Slowaken kwamen om 13.30 met de bus aan in Rotterdam. Daar werden ze opgewacht door Ton, Ellen, Marijke en Astrid.


Van Rotterdam zijn we naar locatie “de Eendenkooi” in het Zuiderpark te Den Haag gereden.┬áNa het inrichten van de slaapzaal is de groep welkom geheten en kregen ze wat typisch Hollandse presentjes.

We besloten om naar Kijkduin te gaan en lekker uit te waaien op het strand. Heerlijk! De zee moest even geprobeerd worden, schelpjes werden verzameld en we hebben in een strandtent wat gedronken. Daarna door de duinen weer teruglopen naar de busjes en terug naar de Eendenkooi. Soep werd klaargemaakt en na een heerlijke maaltijd (soep met brood) hebben we de Slowaken achter gelaten om van een welverdiende en lange nachtrust te genieten.

Dag 1 was zeer geslaagd!