Dag 3 met de Slowaken

Vanmorgen naar Zaanse Schans gegaan. Het was prachtig weer en dat maakte het uitermate geschikt voor oerhollandse foto’s.
We bezochten de houtzaagmolen en de oliemolen. Bij beide kregen we een uitgebreide uitleg over de werking van de molen. Hierna ging een ieder zelf op pad om de rest in Zaanse Schans te bekijken en om souvenirs te kopen.

We vertrokken naar Amsterdam , parkeerden bij Sloterdijk en gingen van daar met de trein naar A’dam centraal. Op het programma stond een bezoek aan BodyWorlds, wat onze Slowaken enorm interessant vonden.
Na dit bezoek liepen we naar de dam (“what is a Dam?” …….”what beavers built”. Dat bleek meteen duidelijk😜😜).┬áVanaf hier had ieder vrije tijd om te shoppen. Vooral de Primark was in trek bij de Slowaken.

Om 17.00 uur verzamelden we weer op de Dam en liepen over de Wallen terug naar CS.

In Sloterdijk de busjes weer opgehaald en naar Noordwijk gereden om te eten bij het proeflokaal Bregje.

Ook dag 3 was weer onvergetelijk.