Vriend&Vijand

Vandaag zijn er 5 containers geplaatst bij onze school voor Expeditie VRIEND&VIJAND. Dit is een rondreizend, interactief project van Critical Mass. Het opent ogen en enthousiasmeert scholieren, docenten en de schoolleiding uit het voortgezet onderwijs om werk te maken van sociale veiligheid. Het confronteert, prikkelt, is net even anders, en zet aan tot actie.  Komende week gaan wij met alle docenten en leerlingen de containers bezoeken.

Hé, hoe denk jij over mij? En ik over jou? Hoe kijken we naar de mensen om ons heen? Wat gebeurt er bij ons op school? En daarbuiten? Ga mee op expeditie door jouw denkbeelden En ervaar de gevolgen van jouw acties

Het confronteert, prikkelt, is net even anders, en zet aan tot actie. Wij gaan als school de confrontatie aan! Hé, hoe denk jij over mij? En ik over jou? Hoe kijken we naar de mensen om ons heen? Wat gebeurt er bij ons op school? En daarbuiten?  We gaan op expeditie door onze denkbeelden.