Onderwijs op heel het Beroepscollege Zoetermeer/Stedelijk College weer van voldoende kwaliteit

Jaco Molendijk nieuwe directeur per 1 maart 2019

Enige tijd geleden is het Stedelijk College (volgend jaar Beroepscollege Zoetermeer vmbo) door de onderwijsinspectie beoordeeld met een voldoende voor de leerwegen vmbo TL en vmbo Basis. Deze week hebben we het goede nieuws gekregen, dat we ook voor vmbo Kader met een voldoende beoordeeld zijn. 

Dit betekent dat het onderwijs op heel het Stedelijk College weer van voldoende kwaliteit is. We zijn blij en trots dat we dit in korte tijd bereikt hebben! Dit hebben we bereikt dankzij de inzet en het enthousiasme van een betrokken en capabel team van medewerkers. We realiseren ons, dat we nu moeten volhouden en op de ingezette weg verder moeten. Vanaf volgend jaar doen we dit samen met het Atrium (volgend jaar Beroepscollege Zoetermeer praktijk) onder de naam Beroepscollege Zoetermeer.

Dhr. Molendijk, op dit moment directeur van Het Atrium, zal vanaf 1 maart 2019 aantreden als directeur van het gehele beroepscollege Zoetermeer. Samen met het team gaat hij de kwaliteit van het onderwijs verder ontwikkelen en werken aan een mooi Beroepscollege Zoetermeer.